Select Page

Uw eigen energie met zonnepanelen van EnShared

Stroom opwekken met de zon is één van de meest betaalbare en duurzame manieren om zelf in uw energiebehoefte te voorzien. Bekijk hoe EnShared u verder kan helpen.

Doe onze dakcheck

De voordelen van zonnepanelen van EnShared

 • Een aanbod met de nieuwste technieken
 • Altijd kundig en persoonlijk advies op maat
 • Gebruikmakend van kwaliteit materialen
Offerte op maat  Het eerste contact

  Middels een telefoongesprek bepalen we uw wensen. Hierin bespreken we gezamenlijk hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden en welk omvormer-systeem u nodig zult hebben.

  Tevens worden andere zaken besproken zoals waar uw voorkeur ligt qua merk, type paneel, en hoe het kabeltraject dient te lopen. 

  Uw gepersonaliseerde offerte

  Na het eerste contact stellen wij een persoonlijke offerte voor u op. Deze offerte is gebaseerd op uw wensen besproken tijdens de intake. De keuze van de producten en technische onderbouwing worden hier toegelicht. Ook ontvangt u een volledig opmaat gemaakte dak-intekening met verwachte jaaropbrengst berekening.

  De puntjes op de “i”

  Tijdens een technische schouw nemen we een aantal details met u door en zal de technische inventarisatie worden uitgevoerd. Hierbij wordt gekeken naar de staat van de elektrische installatie en het dak, en wordt het kabeltraject met u samen bepaald. Bij een akkoord, schudden we u graag de hand en plannen we een installatiedatum binnen 4-6 weken in.

  Binnen één dag gereed

  Een team van 2-3 monteurs gaat binnen- en buitenshuis aan de slag op de dag van installatie. Het team zorgt voor vakkundig werk, en neemt graag de tijd om u mee te nemen in stappen die worden uitgevoerd. Na installatie volgt een detail oplevering waarin u precies wordt uitgelegd hoe de installatie werkt en wat u moet doen bij storingen. Dan is het moment daar; genieten van uw eigen opgewekte energie!

  Meest gekozen oplossing

  Nieuwe 120cells zonnepanelen

  Met de nieuwe 120 cells technologie van URE zonnepanelen bent u verzekerd van een hoog rendement. Voor elke dak geschikt. Leverbaar in All-black uitvoering. En voor een betaalbare prijs!

  • Levertijd 4-6 weken
  • Vermogen vanaf 350 Wp
  • Hoge efficiency 18.7 – 19.4%

  Offerte op maat

  Offerte aanvragen   Zonnepanelen & hybride warmtepomp

   De combinatie van warmtepomp en zonnepanelen biedt een optimaal rendement. Het extra verbruik van de warmtepomp wordt gecompenseerd door de ‘goedkope’ zonnestroom.

   • Subsidie verkrijgbaar tot €1800,-
   • Sterke reductie en stroom- en gasverbruik
   • Levertijd 4-6 weken

   Offerte op maat

   Offerte aanvragen    Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2

    Bekijk onze projecten

    Veelgestelde vragen over zonnepanelen

    Kan ik een lekkage krijgen door zonnepanelen?

    De bekabeling van de zonnepanelen naar de omvormer moet naar binnen worden getrokken, en hier ontstaat vaak het risico op lekkage. EnShared werkt met ervaren monteurs die veel ervaring hebben en vaak met dit bijltje hebben gehakt. Wij nemen u dan ook stap-voor-stap mee bij de oplevering en leggen u uit hoe wij het kabeltraject hebben gelegd.

    Hoe zijn de garanties geregeld?

    EnShared werkt enkel met Nederlandse leveranciers. Zij faciliteren de nakoming van de product garanties van buitenlandse fabrikanten waar zij de zonnepanelen en materialen van geleverd krijgen. Dit betekent voor u dat u altijd met een Nederlandse leverancier te maken heeft in het geval van garantie kwesties, niet met buitenlandse fabrikanten.

    Zijn er subsidies voor de aanschaf van zonnepanelen?

    Hoewel er van alles op het internet is te vinden, is er geen directe subsidie vanuit de centrale overheid voor (kleine) zonnepanelen installaties voor particulieren. Mogelijk wel lokaal in uw gemeente of provincie! Bekijk dit op de website van uw gemeente/provincie, of op www.subsidiewijzer.nl

    Heb ik geen power optimizers nodig?

    Power optimizers zijn apparaten die de energieopbrengst optimaliseren per paneel. Indien u last heeft van schaduw, zorgt een optimizer ervoor dat het zonnepaneel in de schaduw, niet de opbrengst van de andere panelen beïnvloedt. Een zogenaamd parallel-geschakeld systeem met optimizers plaatsen kost wel meer dan een standaard string-geschakeld systeem, dus overweeg deze optie alleen als u last heeft van schaduw op uw dak.