• Uw eigen energie opwekken met zonnepanelen van EnShared

 •  

  Energie opwekken met de zon is één van de meest betaalbare en duurzame manieren om zelf in uw energiebehoefte te voorzien. EnShared helpt u om tot de meest passende oplossing te komen voor uw woning. Onze installateurs en leveranciers leveren voor ieder wat ‘wils’, en hebben met hun jarenlange ervaring een passende oplossing voor elk budget en situatie.

 • Uw voordelen met zonnepanelen

  Met zonnepanelen kunt u flink geld besparen op uw maandelijkse energierekening. Hiermee begint u de afhankelijkheid af te bouwen van uw energieleverancier. Een aantal voordelen van eigen opgewekte zonnestroom zijn:

  • De zonnestroom die u opwekt is goedkoper dan de stroom die u inkoopt van uw energieleverancier.
  • U kunt gebruik maken van de saldeerregeling (*) waardoor de investering binnen ca. 7 jaar kan worden terugverdiend.
  • Nadat de investering is terugverdiend, kunt u nog ongeveer 20 jaar genieten van gratis stroom.
 •  

  (*):discussies over het aanpassen van de saldeerregeling vinden momenteel plaats. Er wordt gekeken naar een overgangsregeling. De precieze details zijn nog onbekend.

  Op uw offerte vindt u de verwachte energieopbrengst en terugverdientijd van de voorgestelde zonnepanelen installaties.

  Heeft u nog geen offerte? Vraag hier dan een vrijblijvende offerte aan. Wij bieden u dan een tweetal opties waarmee u een vergelijking kunt maken wat voor u de meest optimale installatie is.

 • Subsidies & BTW teruggaven 

  EnShared begeleidt u door het proces om de BTW over de investering terug te vragen. Dit kan al snel oplopen tot EUR 1.000,-.

  Naast de BTW-teruggave zijn er mogelijk ook andere regelingen binnen uw gemeente. Bekijk de subsidie en financieringsmogelijkheden op Energie subsidiewijzer.

 • Ga een stap verder; combineer uw zonnepanelen met een warmtepomp

  Wilt u naast duurzame stroom ook uw warmtevraag duurzaam opwekken? Dit kan door de zonnepanelen te combineren met een (hybride) warmtepomp. Een (hybride) warmtepomp zet stroom om in warmte voor uw verwarming en warm tapwater. De extra stroom die nodig is voor de warmtepomp kan het beste worden opgewekt met uw eigen zonnepanelen. EnShared bezit alle kennis in huis om het meest optimale systeem voor uw woning te maken. Vraag hier meer informatie aan over de mogelijkheden voor u, of bekijk onze pagina over hybride warmtepompen hier.

 • Stel u vraag, of ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen

  Uw vraag

  Email