• Wilt u op een verantwoorde wijze van het aardgas af?

  Zo kan het eenvoudig en betaalbaar

  Ziet u de noodzaak om heel Nederland van het aardgas af te krijgen, maar weet u niet wat dit voor impact heeft voor uw eigen woning? Dan helpt EnShared u om de eerste stappen te zetten.

 • Wij geloven in het nemen van verantwoorde stappen naar een woonsituatie zonder aardgas, de zogenaamde ‘no-regret’ oplossing. Mogelijk is uw woning momenteel nog niet geschikt voor het afsluiten van uw gasaansluiting. U moet het immers ook op de koude winterdagen lekker warm hebben in huis.

  Met de oplossing Aardgasloos-ready oplossing van EnShared, bereikt u tot (max.) 65% reductie van uw gasverbruik zonder ingrijpende renovaties te hoeven doen aan uw woning. Hiermee kunnen de eerste stappen worden gezet, en bent u optimaal voorbereid voor het nemen van verdere verduurzamingsmaatregelen in uw woning.

 • Voordelen van Aardgasloos-ready wonen

  • Uw woning wordt klaar gemaakt voor de overstap op een samenleving zonder aardgas. Dit gebeurt stapsgewijs door eerst u verwarmingssysteem aan te pakken in combinatie met zonnepanelen.
  • De hybride warmtepomp biedt u de mogelijkheid om uw gasverbruik aanzienlijk te beperken. Het extra elektra verbruik van de warmtepomp wordt gecompenseerd door uw eigen opgewekte zonnestroom.
  • EnShared zal bij de woningopname direct kunnen duiden waar energiebesparende maatregelen mogelijk zijn. Deze worden in een plan van aanpak gepresenteerd, zodat u binnen uw eigen tijd en wensen keuzes kan maken om deze door te voeren.
 • Waarom uw woning Aardgasloos ‘Ready’ maken ?

 • Uiteindelijk streven wij ernaar dat we geen fossiele brandstoffen meer gebruiken om in onze energiebehoefte te voorzien. We zijn echter wel realistisch en voorzien dat we niet snel genoeg all-electric (een woning verwarmen zonder gebruik van gas) kunnen gaan.

  De Energie Transitie kan echter niet zonder een oplossing die ons gedurende de komende 20-30 jaar ondersteund om het warm te hebben. En dan wel op de juiste momenten. Die oplossing is momenteel helaas nog ons gasnetwerk. En voorlopig stoken we nog van Nederlands- of steeds meer buitenlands aardgas, aangevuld met een groeiend aandeel groengas, totdat er alternatieven zijn.

   

 • Onze aanpak

  EnShared gelooft in een stapsgewijze aanpak waarbij u de regisseur blijft over uw eigen energiehuishouding. Wij faciliteren het proces en bieden u concrete besparingsmogelijkheden in een overzichtelijk plan van aanpak.

   

  Onze aanpak kent de volgende stappen die wij samen met u doorlopen:

  Stap 1:   EnShared neemt contact met u op om uw woonsituatie en wensen te bespreken.

  Stap 2:   Wij brengen een indicatieve offerte uit waarbij uw woonsituatie en wensen zijn meegenomen. Tot en met deze stap worden geen kosten bij u in rekening gebracht.

  Stap 3:   Bent u akkoord met de offerte, dan komen wij bij u op bezoek en bespreken wij de offerte. Tijdens dit bezoek voeren wij een inventarisatie uit van uw woning.

  Stap 4:   Indien al uw wensen zijn vertaald naar een passend aanbod, en vragen zijn beantwoord kunnen we overgaan tot de uitvoering van de maatregelen.

  Stap 5:   Door een erkende installateur worden op de afgesproken datum alle technieken in uw woning aangebracht.

  Stap 6:   Gefeliciteerd, u bent Aardgasloos-ready! Alle nazorg wordt door ons geregeld.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning Aardgasloos-ready te maken?

  Neem contact op met onze adviseurs; bel met Roel 06-50123292 of stuur een mail naar info@enshared.nl

 • Uw vraag

  Email